O hotelu

Hotel Centar No1

Kompanija Mat Real Estate iz Novog Sada privodi kraju gradnju još jednog hotela u okviru svoje grupacije, kojim će pored Novog Sada i Zrenjanina, svoje usluge ponuditi i korisnicima u Beogradu. Hotel pod nazivom Centar No1 biće lociran u samom centru Beograda, u srcu Starog Grada, na samo nekoliko koraka od centralne pešačke zone i brojnih turističkih atrakcija.

Rekonstrukcijom stare zgrade Jugoeksporta, koja je dugo godina bila simbol ovog dela Beograda i njenim pretvaranjem u savremeni hotel, otvara se novo poglavlje poslovanja grupacije Mat Real Estate, koja će novim hotelom, čije otvaranje je planirano početkom 2019. godine, uspešno odgovoriti na zahteve beogradskog tržišta i gostiju glavnog grada.
 
Spoj tradicionalne arhitekture i modernog untrašnjeg dizajna doprineće da boravak u hotelu Centar No1 bude jedinstven i nezaboravan doživljaj za sve goste, bez obzira da li je razlog njihovog dolaska turistički obilazak, poslovno ili porodično putovanje.    
 
Hotel će raspolagati sa 68 smeštajnih jedinica, moderno opremljenih i dizajnerski uskladjenih u cilju maksimizacije odmora gostiju. Prostrana kupatila, sa svim potrebnim pratećim sadržajima će dodatno doprineti odmoru i opuštanju posle napornog poslovnog dana i užurbanog tempa prestonice Srbije.  
 
U aperitiv baru koji se nalazi na I spratu hotela i koji oduzima dah kako enterijerom, tako i prelepim pogledom na Trg Republike i spomenik Knezu Mihailu, gosti će moći da uživaju u širokom izboru toplih i hladnih napitaka.